Metamorf masszázs

Életünk során számtalan kellemetlen hatás ér bennünket, melyek a tudatalattinkban elraktározódva megakadályozzák a szabad energiaáramlást, különböző testi-lelki problémákat okozva. Ezek a problémák megjelenhetnek gátlásként, viselkedési problémák/zavarok formájában, önértékelési gondokként, de okozhatnak különböző félelmeket, depressziót és pszichoszomatikus betegségeket is kiválthatnak. Minden ember három múltbéli síkkal rendelkezik: az előző életek, a magzati kor és a jelenlegi múltból hozott tapasztalások. A metamorf masszázs mindegyik idősíkban segít feloldani a problémákat!

Hogyan segít ez a technika?

Kezelés során a kezelt személy mély, relaxált állapotba kerül. Ebben a megváltozott tudatállapotban a láb, a kezek és a fej gerincvonalán található reflexpontok gyengéd érintésével stimuláljuk a gerincet és az így keletkező energiahullám kilöki a gátakat. Nagy előnye, hogy bárkin alkalmazható, időseken és kisgyermekeken egyaránt!

A Metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul. Az, hogy kinek hány kezelésre van szüksége, előre nem meghatározható. Elképzelhető, hogy első alkalommal csak a fájdalmak fognak felszínre jönni, mert a legkritikusabb problémát fogjuk megoldani. A további kezelések szükségességét mindig a kezelt személy érzi.

Mikor érdemes kipróbálnod a metamorf masszázst?

Ha nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, ha újra és újra ugyanazon problémákkal találjuk szembe magunkat, vagy ha betegségre utaló tüneteket tapasztalunk testünkön, de az orvosok mindent rendben találtak, akkor gyakran lelki okok állnak a háttérben. Ilyenkor a legjobb megoldás, ha leásunk a problémák gyökeréig és ott szűntetjük meg őket!

Fontos, hogy a kezelés során nem kell ismernem a fennálló problémát, ezért feltáró beszélgetésre sincs szükség, ne úgy képzeld el, mint egy pszichológiai konzultációt!
Ha viszont úgy érzed, hogy ez a beszélgetés számodra elengedhetetlen és szükséged van az alapos átbeszéléséhez, akkor ezt kérlek mindenképp jelezd! Itt a legfontosabb a Te testi-lelki-szellemi jólléted elérése. Hogy kit mi segít ehhez hozzá, az mindig az adott személy aktuális állapotától függ. Ehhez minden esetben alkalmazkodom!

Hogyan zajlik a kezelés?

 1. Nyugodt, halk zenével és kellemes illattal várom majd megérkezésedet.
 2. A cipő és a zokni levételére foglak megkérni, az összes többi ruha maradhat rajtad. Amennyiben úgy érzed, hogy zavaróak az ékszerek, amelyeket viselsz, érdemes kezelés előtt levenni ezeket!
 3. Miután felfekszel a masszázs ágyra, betakarlak és mindig csak a kezelt testrész lesz kitakarva!
 4. Speciális lazító légzéstechnikának használatával indítunk
 5. A lábak gerincvonalál kezdem a konkrét kezelést, majd következnek a kezek, legvégül a fej reflexológiás pontjai.
 6. Kezelés után átbeszéljük a tapasztalataidat, megéléseidet, ami biztos, hogy pozitív lelki változás érzésével távozol majd!

Rendszeres kezelésekkel teljes átalakulás érhető el

 • Eltűnnek a gátlások, félelmek, nyomasztó érzések
 • Növekszik az önbizalmunk, önértékelésünk
 • Nő az életkedvünk, nyitottabbá válunk
 • Megváltoznak a céljaink, a jövőbe vetett hitünk
 • Rendbejöhetnek a pszichoszomatikus betegségeink

Metamorf masszázs esetén nem érvényesek a masszázs ellenjavallatai, hiszen itt energetikai pályákon történik a kezelés!

Fontos, hogy a metamorf masszás nem gyógyító tevékenység, nem helyettesíti az orvosi kezelést. Ha testi problémát tapasztalsz mindenképpen orvos által felállított diagnózisra és kezelésre van szükséged!

Metamorf masszázs

Kezelés időtartama40-60 perc
Ára5000 Ft