Thai gyógynövényes masszázs

A gyógynövények használata többezer évre nyúlik vissza, napjainkban újra reneszánszát éli a felhasználásuk. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek kémiai úton nem előállíthatóak. Nem csoda, hogy mióta anya vagyok és törekszenem a természetességre, én is előnyben részesítem őket, most már a masszázs területén is:

Meleg gyógynövényekkel teli labdaccsal végzett masszázs: enyhíti az izomfájdalmat, gyulladásokat, segíti a véraláfutások gyógyulását és nyugtatja a bőrt. Reumatológiai, neurológiai, belgyógyászati betegségek kiegészítő terápiájára, valamint sérülések, balesetek utáni rehabilitációban, gyermekkori fejlődési zavarokban alkalmazható. Rendkívül jó hatása lehet migrén és fejfájás, légúti betegségek esetén is ( ha már elmúlt a lázas állapot ) .

Mit kell tudni a gyógynövényes masszázsról?

Ahogy a neve is sugallja, ez a a masszsázstechnika Thaiföldről származik. A kezelést először buddhista szerzetesek alkalmazták a csatából hazatérő sérült katonáikon. Hatékonyságának köszönhetően mára már világszinten elterjedt. Lényege, hogy egy speciálisan összeállított gyógynövényes labdacsot használunk a masszázs során, amit előzőleg gőz fölötti párolással melegítünk, majd a kellemesen meleg labdaccsal végezzük a kezelést az egész testen. A gyógynövényekből kioldódó jótékony anyagok pedig a langyos labdák hatására a bőr kitágult pólusain keresztül hatékonyan tudják kifejteni hatásukat.

Hogyan működik?

A gyógynövényes labdaccsal végzett masszázs az egész szervezet működésére hatással van.

  • Fokozódik a vérkeringés, az úgynevezett nyugvó vérmennyiség újra bekerül a keringésbe, majd az érrendszerbe. Ezzel összefüggésben fokozódik a nyirokkeringés, az anyagcsere, és a vizelet-kiválasztás.
  • Élénkül a sejtek, szövetek, izmok anyagcseréje, felgyorsul a salakanyagok kiürülése
  • Az elhalt hámsejtek felső rétege leválik, így rugalmasabb lesz a bőr
  • Pozitív hatással van az idegrendszerre: jobb lesz a közérzet, nyugodt, relaxált, felfrissült állapot következik be, így javul a teljesítőképesség

Kinek ajánlott a thai gyógynövényes masszázs?

Ha krónikus fáradtság, alvászavar, pszichés/mentális/fizikai fáradtság, lehangoltság, enerváltság gyötör

Ha immunrendszer erősítés a cél

Ha mozgásszervi eredetű fájdalommal, izomgörcsökkel, izomlázzal kűzdessz

Ha pszichoszomatikus probléma áll fenn ( lelki eredetű testi panaszok-görcsök, emésztési problémák)

Gyakori fejfájás vagy migrén gyötör,
akkor szeretettel várlak a kezelésre!

Vannak olyan esetek, amikor a masszázs ellenjavallat lehet, így időpont egyeztetés előtt mindenképp tájékozódj ezzel kapcsolatban!


Az ellenjavallatokról itt éred el a a bővebb tájékoztatót!

Thai gyógynövényes masszázs

Kezelés időtartama30 perc (részmasszázs)
60 perc ( teljes test)
Ára3500 Ft (részmasszázs)
7000 Ft (teljes test)